Maj 27 2014

Utmattningen

I eftermiddag har jag ett läkarbesök. Där ska vi prata om hur jag mår och hur närmaste framtiden ser ut för mig.
Jag är så nervös att lunchen inte riktigt stannade där den skulle, jag darrar, har hjärtklappning, svettas och är helt obeskrivligt trött. Såpass att jag knappt kan hålla ögonen öppna.
De här reaktionerna min kropp satt igång under det här året är så främmande.
Jag orkar inte.

Jag har ”läxor” för varenda dag.
Igår kontaktade jag markisfolk samt var på styrelsemöte för förskolan.
Idag har jag betalat räkningar, försökt stämma av min ansökan om semester under sjukskrivning (utan framsteg), jag ska kontakta markisfolket som inte återkommit, jag ska höra med bageriet hur kort framförhållning de kan ha för att kladda ihop lite tårtor till förskolans sommarfest, och så var det läkaren.
Det kan vara för mycket. BANG!
Orkeslös och ett sorlande susande i huvudet.

Imorgon laddar jag för att ta med Alice till Uppsala så hon får sin sista Twinrix-spruta, samt hämta Sebs och Sveas pass, och bara där har jag projekten klara.

One comment on “Utmattningen

 1. Hej.
  Apropå restless legs (Twitter).
  Jag har haft det av och till i någr år nu pga medicinering för min blodcancer. Mitt hetaste (lyssna noga!) tips är att sakta, sakta äta något samtidigt som du ligger ner i sovställningen. Något som tar tid. Hårt bröd, fryst mjukt bröd, äppelbitar, frysta karameller, chips. Tugga ordentligt. Fokusera på ätandet. Låt hjärnan jobba med ätandet.
  Låter kanske galet men det brukar hjälpa för mig. Ibland hjälper inget, då går jag upp och vandrar i alla rum.
  /Christina

  Christina on said:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *